Over mijn werk

Als journalist schrijf ik artikelen over psychologie, mindfulness, opvoeden en hoogbegaafdheid. Daarnaast geef ik schrijfcoaching en -cursussen. Ook kun je me uitnodigen voor een lezing over één van bovenstaande onderwerpen.

In aanvulling op mijn persoonlijk verhaal onder Wie ben ik?, vind je hier een meer Professionele Introductie.

Ik ben Arbeids- & Organisatie- en Levenslooppsycholoog. Van 2008 – 2012 werkte ik als hoofdredacteur van Talent (over hoogbegaafde kinderen). In 2012 stond ik als hoofdredacteur en bladenmaker aan de wieg van HiQuarterly (Vereniging Mensa). Ook was ik redacteur van Werf& (over arbeidsmarktcommunicatie) en werkte ik voor meerdere uitgaven waaronder Flexmarkt, Connexion, W.I.M., Volkskrant Banen ea. Momenteel werk ik als freelance journalist voor diverse media.

Ik houd van spelen, experimenteren en confronteren (op een liefdevolle manier). Ik puzzel graag uit meerdere bronnen een artikel of lezing in elkaar en baseer me daarbij op (de laatste) wetenschappelijke onderzoeken.

Met nieuwsgierigheid, empathie en een scherp analytisch vermogen breng ik een onderwerp helder in beeld. Eén van de mooiste complimenten vind ik nog altijd: ‘Je hebt de sfeer van het evenement / het interview precies weergegeven zoals wij het beleefd hebben’.

Wil je meer weten? Kijk ook eens op Facebook en LinkedIn.